SE 24, skiltereduktion (m.b.) (Generelt)

af steenth, onsdag 01. juli, 2020, 13:11 (358 dage siden) @ andersj

"Hvis der træffes beslutning om at gennemføre projektet senest i 2019 kan pilotfasen på Ringbanen finde sted i årene 2022-2026, mens udrulning på de øvrige strækninger kan finde sted i årene 2025-2030. Der er tale om en konceptuel tidsplan, idet projektets udrulning evt. kan udskydes ved at levetidsforlænge eksisterende S-tog, hvilket dog kan blive omkostningsfuldt og påvirkedriftsstabiliteten på S-banen negativt."


Man må gå ud fra at pilotfasen er med ombyggede SE/SA.

SA/SE kan ikke ombygges til førerløse tog. Der er en del funktioner, som skal kunne fjernstyres, når der er problemer.

Hvis vi kigger mod Berlin og Hamburg, som begge er ved at få leveret specielbyggede S-tog, kan vi se at levering tager ca. 5 år fra kontraktindgåelse. Hertil lægges ca. 2 år til at gennemføre udbud. Så 7 år fra beslutning om at sætte togene i udbud til at de første kører med passagerer er ikke urealistisk.

Jeg også synes at det var urealistisk at få pilotdrift i gang på 3 år. Når der skal købes nye tog selv om, hvis det var en kendt platform. De kiggende i rapporterne i nogle metro-typer til formålet.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen