Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Er det her ok? (Generelt)

af Niels Bak, 9/7 2020, 22:25 (1348 dage siden) @ OD, Od

Det er en klassisk indblik.net.
Man skal altid sørge for at læse helt ned i bunden for at få et bare nogenlunde dækkende billede.
Dvs de sjældent løber med direkte usandheder, men det er noget udvalgt og vinklet og tonen er ca så harmdirrende som Ekstra Bladet kunne svinge sig op til på en rigtig god dag i '70-erne.

Her skal man så som sædvanlig ned i sidste afnit: "Banedanmark skriver, at man allerede har taget affære og råbt højt: ”Det er ikke i orden at have en omgang med en leverandør som beskrevet i eksemplet, og det lever ikke op til retningslinjerne for god adfærd i det offentlige. Dette har Banedanmark indskærpet meget kraftigt i organisationen, og dette er blevet understøttet af en omfattende uddannelsesindsats.”

Med andre ord - der er ganske rigtigt en medarbejder, som har trådt over grænsen, men som system har Banedanmark reageret, og skriver i øvrigt at den pågældende medarbejder ikke på egen hånd var i stand til at tildele opgaver. Så kan man diskutere om reaktionen er kraftig nok, men artiklen er fyldt med alle mulige løse insinueringer og mistænkeliggørelse af åbenlyse fakta så som at det "er et de facto monopol". Ja for fanden. Det er staten som ejer jernbanerne, og Banedanmark er sat til at forvalte dem. Hvem pokker skal ellers købe ydelser ind til jernbanenettet? Og enhver ejer, staten eller privatiseret vil da være monopolindkøber ift. en given opgave.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak