Avatar

Veteraner og teknologi (Generelt)

af mss ⌂, onsdag 15. juli, 2020, 11:42 (66 dage siden) @ ePost

Tak skal du have, Niels. Jeg kendte ikke Limfjordsbanen, som heller ikke har nogen "Donate" knap. Der er mange flere veterantogbaner end hvad jeg hidtil har fundet. Der dukker ikke mange op i en almindelig søgning.

Det er desværre meget normalt at foreninger osv. der har med veterantog, modeltog, sporvogne osv. at gøre teknologisk set er årtier bagud.
Jeg droppede mine kontingenter for en del år siden da diverse klubber, foreninger osv. stadig insisterede på at girokort af den helt gammeldags slags der kun kunne betales på posthuset eller i banken mod anseligt gebyr var den eneste fornuftige betalingsform...! I dag kører de vel med bankoverførsel eller kontantbetaling, hvad ved jeg...
Jeg ved ikke hvorfor man synes at det skal være så svært med de nye betalingsløsninger (og alt muligt andet moderne), men det er jo nok fordi aldersgennemsnittet i disse sammenhænge er meget højt... Da ses teknologi ikke som en hjælp, men som noget meget besværligt. Det lokker bare ikke nye interesserede til, hvilket somme tider heller ikke virker som noget man har synderligt lyst til.

--
Mvh MSS
Min fotoside: http://mortenschmidt.piwigo.com/
Over 9000 fotos i over 200 albums


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen