Veteraner og teknologi (Generelt)

af mikedk2100, onsdag 15. juli, 2020, 19:46 (67 dage siden) @ Niels Munch

Det er jo også det letteste, bare at blive irriteret og så i øvrigt ikke gøre andet.


Men det er ikke desto mindre sådan verden er. Bliver det for for dyrt, besværligt eller indviklet for folk at finde ud af, jamen så gider de ikke spilde tid på det. Medmindre de er tvunget til det via lovgivning.

Ja, det er app-generationens svøbe, de bliver frustrerede og endog handlingslammede, når hele verden ikke åbner sig for dem med et enkelt klik.

Problemet er nok mere, at vores samfund ikke er indrettet til den hastighed, som teknologien udvikler sig med. For at blive i jernbanens verden, så kan vi jo bare kigge på Rejsekortet. Den teknologiske udvikling havde forlængst overhalet Rejsekortet, da det langt om længe blev sat i drift. Er det næste det "nye" signalsystem?

I går brugte vi Youtube, i dag TikTok, i morgen ??. Det går bare afsindigt stærkt - og så kan man jo vende den om og sige, at det letteste for den ældre generation er at blive irriteret over app-generationen og så i øvrigt ikke gøre andet. :-D App-generationen skal sgu nok klare sig - men gør vi andre?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud

Danske privatbaner

Læs historien om:
Langelandsbanen

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen