Jeg har en klage ! - Nu tilbagevist! (Generelt)

af BlackThorneDK ⌂ @, Randers, onsdag 29. juli, 2020, 15:56 (52 dage siden) @ Niels

Hej BlackThorneDK

Igen må jeg henvise til at gøre hjemmearbejdet ordentligt.

På samme hjemmeside, som jeg tidligere har linket til, ville du med en smule yderligere søgning have fundet nedenstående tekst:

"Som eksempel på en nyere indsamlingsform, kan nævnes at mange institutioner og organisationer på deres hjemmeside har tilknyttet et såkaldt ”donationsmodul” med angivelse af bankoplysninger og et kontonummer, hvortil bidrag kan indbetales til. Dette donationsmodul er omfattet reglerne i indsamlingsloven; dvs. at der skal søges om tilladelse til indsamlinger, der sker via donationsmoduler."

Her er linket til det præcise sted: Indsamlingsnævnets hjemmeside

Jeg håber, at dette giver svar på dit ønske om præcisering:

Med venlige hilsner

Niels H.

Hej 'Niels' / 'Niels H.'.

Jeg må beklage at jeg ikke fandt lige netop *den* side du henviser til, efter at have læst 3-4 andre sider, deriblandt 'Andre indsamlingsformer', fandt jeg ingen beskrivelse af 'donationsknapper' eller som det er i vores tilfælde: Et kontonummer der står på foreningens hjemmeside.

Og så vil jeg gøre opmærksom på, at det åbenbart også er muligt at overse mit navn i beskedens fod, nu vi er ved den med hjemmearbejdet.

--
Jacob V. Rasmussen
BlackThorneDK


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

DSB E994

Danske privatbaner

Læs historien om:
Odense - Middelfart - Bogense
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen