Jeg har en klage ! - Nu tilbagevist! (Generelt)

af BlackThorneDK ⌂ @, Randers, onsdag 29. juli, 2020, 15:58 (54 dage siden) @ Michael Deichmann

A hensyn til medlemmerne af APP generationen, hvor diverse besparelser på folkeskolen har fjernet pensum i "Samfundslære" i skoleforløbet, skal jeg redegøre for grunden til at indsamlinger skal godkendes. Den skattefrihed disse har, betinger at de går til et fornuftigt formål og ikke bare er en kamoufleret indtægtskilde, som skal beskattes.
Her i landet er samfundet opbygget i høj grad på en vis grad af solidaritet således at alle skal bidrage til fællesskabet.
Så derfor kan man i Danmark ikke bare lave en indsamling. De "Donate" knapper som Bloggere har er derfor nok ikke godkendte og lovlige og glemmer de at opgive indtægten som B-indkomst, tja - uha - det kan blive dyrt!
Med både terrorisme og hvidvask som tidens problemer er der også fokus på indsamlinger, da det kan bruges i begge sammenhænge.
Staten driver en nyttig hjemmeside, der hedder "Retsinfoation" hvor alle landets love kan læses, sammen med de tilhørende bekendtgørelser, cirkulærer mm.
Her er for eksempel Indsamlingsloven.

Tak for belæringen. Jeg var for eksempel ikke klar over at foreninger skal betale skat og b-indkomst.

Jeg beklager at jeg er kommet til at svare i det forkerte forum.
Jeg kan se at det kun er sket 3, nu 5 gange, de sidste 6 år.

Jeg skal nok undlade at forstyrre igen, formentlig de næste 6 år.

--
Jacob V. Rasmussen
BlackThorneDK


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen