Svendborgbanen (Generelt)

af steenth, mandag 10. august, 2020, 22:15 (44 dage siden) @ Jens Hansen

Fyens.dk skriver om Svendborgbanen;

Historien om problemerne på togstrækningen mellem Svendborg og Odense er knudret og lang. Nye signaler har været en central del af løsningen på banens udfordringer, men også her er ventetiden et problem

https://fyens.dk/artikel/miseren-om-svendborgbanens-nye-signaler

Tjaa.. Da Alstom fik øst delen annoncerede de 2 nye udgaver af deres sikringsanlæg, hvor den ene udgave er til strækninger som Lille Syd og Svendborgbanen. Jeg har en mistanke om, at de skal have tid at få den udgave modnet på Lille Syd inden de vil rulle den udgave ud til Svendborgbanen.

Det BDK skriver i deres status rapporter, at der mangler validatorressourcer og de har nedprioriteret strækningen og man kan først ressourcer efter 2024.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Lokomotivfabrikker

Brammingeulykken
Brammingeulykken
Den 26. juli 1913 skete en af de værste jernbaneulykker i Danmarks historie, da Tog 1029 - også kendt under navnet ´Emigranten´ - afsporedes umiddelbart vest for Bramminge station. Ved ulykken omkom 15 personer, ligesom mange blev hårdt såret. Her er hele historien.
 Læs artiklen 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen