S-tog dagstimer Linje E forlænget til Birkerød (Generelt)

af steenth, søndag 20. september, 2020, 21:15 (41 dage siden) @ Peter Linaa

På baggrund af denne rapports forslag kom jeg på et spørgsmål: http://polweb.nethotel.dk/Produkt/PolWeb/Sog/ShowFile.asp?p=furesoe07&ID=69176

Hvordan kan det være at man ikke forlænger S-togs linje E til Birkerød og til gengæld gør Linje A gennemkørende (ingen stop) i Holte?

Så vidt jeg kan se så er der lige mange passagerer i Holte (12 tog i timen) og Birkerød (6 tog i timen). Her kunne man vel tænke at Birkerød ville få endnu flere passagerer? Et alternativ er at forlænge linje E til Birkerød og beholde stoppet i Holte.


Jeg vil ikke undlade at gøre opmærksom på, at rapporten, som der bliver henvist til, er fra oktober 2012 - altså en 8 år gammel rapport, så mon ikke der er sket nogle ændringer siden? Hvad med om du fandt en noget nyere rapport og diskuterede ud fra?

Jeg har ikke set noget nyere. Men banen imellem Farum og Allerød er stadig på dagsorden lokalt. Og jeg kan se at rapporten også har et forslag med ombygning af Birkerød Station, så man kan vende tog i spor 2. Men der kan kommer problemer med vending af tog, hvis det ikke kan times, så man ikke kan nøjes at der kun vender en togstamme af gangen.

Men bliver taget et par togsæt fra linje Bx, så linje Bx ikke kommer til Farum og linjen skal vende på Buddinge Station. De togsæt flyttes til Frederikssundbanen. Jeg hellere have dem tilbage igen på en eller anden måde.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.







Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen