Den translindholmske jernbane - sporplan Aalborg Lufthavn (Jernbanen i dag)

af Svend @, tirsdag 22. september, 2020, 08:37 (228 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Findes der en sporplan over Lufthavnen?

En vaskeægte skematisk spor- og signalplan har offentligheden aldrig fået at se. Jeg har i hvert fald ikke. Og vi får den næppe nogensinde at se, idet det jo er besluttet, at Aalborg Lufthavn ikke skal udstyres med signaler - og i første omgang heller ikke sporskifter - men skal afvente signalprogrammets udrulning. Det kunne dog være interessant, om nogen gad forespørge Banedanmark, om vi må se den skematiske spor- og signalplan for Aalborg Lufthavn.

Det nærmeste, vi derfor kan komme en sporplan for Aalborg Lufthavn, er dette dokument, der pr. 21. september 2018 viser det påtænkte sporanlæg i Aalborg Lufthavn.

Status er p.t.:

- Hovedsporet er anlagt i fuldt omfang.
- Spor 2 er anlagt, men er uden forbindelse med hovedsporet.
- Vedligeholdelsessporet er ikke anlagt, men skærver og sveller er på plads. "Perron" ved vedligeholdelsessporet er næsten færdig.
- Ingen af de to sporskifter er etableret.
- Der er ingen signaler.
- Der er opsat mærke "Perron ved trinbræt".

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen

.
Mon ikke det er sådan sporplanen kommer til at se ud, når signalprogrammet når ud til lufthavnen? Vi kan jo allerede se de pågældende spor "i landskabet" på nær de to sporskifter.

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen