Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Regionen vil ikke have DSB tilbage til Frederikshavn (Generelt)

af andersj, Aalborg, 24/9 2020, 00:23 (1309 dage siden) @ Svend

Sikkert en fordel for alle parter ;-)

Det er jeg til dels enig i. Jeg vil også ligt pointere at den oprindelige plan med lyntog i eget løb nord for Aalborg var lavet på baggrund af ETCS syd for Aalborg også. Det vil med den nuværende infrastruktur og det nuværende driftskoncept på hverdage hos NJ være meget svært at lave en tilfredsstillende ICL drift i Vendsyssel. Det bliver endnu værre af at ICL jo skal køre til/fra Aalborg Lufthavn fra december.

Men jeg synes det er ærgerligt at man i det mindste ikke har fokus på bedre sammenhæng mellem Nordjyske Jernbaner og DSB. Det er eksempelvis kun i de 12 tog NJ kører for DSB at det er muligt at købe og benytte Orange billetter. Nordpå kan man sagtens købe Orange til et DSB tog og bruge Rejsekort resten af vejen, men sydpå mister man jo sin Orange billet hvis NJ er forsinket eller aflyst.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Skive - Vestsalling Jernbane 1924 - 1964
Skive - Vestsalling Jernbane 1924 - 1964

Dette hæfte på 32 sider om Vestsallingbanen blev udgivet af Jernbanehistorisk Selskab i 1964 i anledning af banens 40 års jubilæum. I hæftet fortælles om banens forhistorie, anlæg, drift, stationer rullende materiel, nedlæggelsen osv.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak