Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

120 km/t når Ringsted-Næstved genåbner. (Generelt)

af andersj, Aalborg, 25/9 2020, 17:48 (1301 dage siden) @ Frank Poulsen

Eller at nedlukningen af strækningen på Falster, starter til den tid.


Ja, der lukkes ned mellem Orehoved og Rødby Færge til den tid. Hurtigtogene kommer til at køre til Orehoved, stoptogene til Næstved (for at kunne udnytte elektrificeringen). Lille Syd kommer så til at køre Køge-Vordingborg en gang i timen. Myldretidstogene til/fra København kommer også til at køre til Vordingborg.


Nu taler vi vel om påsken 2021, ultimo april 2021 - der kommer da ikke til at køre el-tog til Næstved allerede der, når planen er, at der først er el Ringsted-Næstved ultimo 2021?

Eller har det også ændret sig, så de stakkels passagerer kan forvente hurtige el-tog fra Næstved til København allerede lige efter påske 2021?

Eller mener du, at der kommer til at køre el-tog mellem Køge og Næstved, selvom det er en lukket strækning i mange år endnu?


Det giver mulighed for kørsel med el-tog når elektrificeringen er klar, så man ikke skal vente til K22 i december 2021. Man kan jo se på den artikel der linkes til at masterne allerede er rejst, så umiddelbart burde elektrificeringen af strækningen være færdig indenfor et halvt år. Man forventer jo også at have elektrificeret Roskilde-Holbæk medio 2021, og det er de samme folk og maskiner.


Men Anders, glemmer du ikke at der ikke er immuniseret? En ting er at ledninger bliver sat op osv. Men det er jo ikke det samme som man kan køre eltog. Mig bekendt. Mener da ikke Næstved er immuniseret? Så skal det ikke afvente nyt signalsystem? eller er jeg galt på den

Næstved er immuniseret i forbindelse med elektrificering af Lille Syd.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


De jydske Skærvefabrikker
De jydske Skærvefabrikker

De jydske Skærvefabrikker var en af Jyllands største producenter af sten og grus til især Statsbanernes mange anlægsarbejder i 1930´erne. Ved Balle på Djursland blev der etableret sidespor til Ebeltoftbanen, og opført adskillige skærveværker med tilhørende smalsporsbaner.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak