Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Rapport om kritisabel adfærd i Banedanmark (Jernbanen i dag)

af larsht, 7/10 2020, 16:40 (1268 dage siden) @ pjl

Bemærk dog lige, at for en 8-10 stykker af de 23 (jeg har talt dem op), er konklusionen, at der ikke er noget at bemærke. Så der er altså ikke 23, der har gjort noget dadelværdigt. Og for en del af de andre, kan man godt nok se, at de har fået invitationer til arrangementer, de ikke burde deltage i, men man har ikke kunnet påvise, om de faktisk har deltaget, så heller ikke i de tilfælde, har man fundet grund til at kritisere noget.


Dér står: Det omfattende materiale, som ligger til grund for undersøgelsen, viser, at der blandt de 23 medarbejdere i vidt omfang før 2016 er blevet indgået aftaler mellem Banedanmark-medarbejdere og leverandører på en meget formløs facon. Dette indebærer den risiko, at det efterfølgende kan være svært at dokumentere de enkelte sagsskridt ved indgåelse af aftaler om konkrete arbejdsopgaver.

Det virker som en ret generel anklage og kritiseres for alle 23 medarbejdere, at der så er grader af helligbrødet er der ingen tvivl om.

Læser du videre i rapporten (det er altid en god idé at gøre dette fremfor kun at læse resuméer) så er der en sammenfatning for hver enkelt af de 23 medarbejdere - og for flere af disse findes konklusion som denne (tilfældigt udvalgt)

"Kammeradvokaten har ikke ved gennemgangen af de e-mails sendt og modtaget af (S), som indgår i
undersøgelsen, samt øvrigt materiale, som angår (S), fundet forhold, som giver anledning til kritik."

Tager man derfor samtlige af disse sammenfatninger kommer man væsentligt under 23 som tal for hvor mange af de undersøgte medarbejdere der af undersøgelsen noteres at have haft kritisabel adfærd.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak