Rapport om kritisabel adfærd i Banedanmark (Jernbanen i dag)

af larsht, torsdag 08. oktober, 2020, 12:59 (15 dage siden) @ pjl

Læser du videre i rapporten (det er altid en god idé at gøre dette fremfor kun at læse resuméer) så er der en sammenfatning for hver enkelt af de 23 medarbejdere - og for flere af disse findes konklusion som denne (tilfældigt udvalgt)


Udtalelsen:
"Det omfattende materiale, som ligger til grund for undersøgelsen, viser, at der blandt de 23 medarbejdere i vidt omfang før 2016 er blevet indgået aftaler mellem Banedanmark-medarbejdere og leverandører på en meget formløs facon"

Vedrører hele Banedanmark og er således en generel kritik af organisationen og dermed også de 23 medarbejdere, derfor skrev jeg også at der er forskel på helligbrødet.

Tager man derfor samtlige af disse sammenfatninger kommer man væsentligt under 23 som tal for hvor mange af de undersøgte medarbejdere der af undersøgelsen noteres at have haft kritisabel adfærd.


Af de undersøgte påtales forhold for 16, resten (7) får ingen påtale. Jeg ved ikke hvorledes det bliver til "væsentligt under de 23", men sådan er vi sikkert forskellige.

A. Omtale
B. Ingen omtale
C. Ingen omtale
D. Omtale
E. Omtale
F. Omtale
G. Ingen omtale
H. Omtale
I. Omtale
J. Omtale
K. Omtale
L. Omtale
M. Ingen omtale
N. Ingen omtale
O. Omtale
P. Omtale
Q. Omtale
R. Omtale
S. Ingen omtale
T. Omtale
U. Omtale
V. Omtale
W. Ingen omtale

Får jeg en rabat på 30% af prisen ser jeg den nye pris som væsentligt under den originale - jeg er dog ganske vist ikke fra Jylland..... ;)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen