Arriva AR 2052 på Hee station (+1 foto) (Jernbanen i dag)

af mikedk2100, tirsdag 13. oktober, 2020, 07:22 (10 dage siden) @ Vollensir

Ja hurra for udliciteringenS navn, skal nok blive en dejligt for de rejsende med flere togskift. Tror der bliver mere trængsel på vejene, når folk finder ud af at de måske kommer til at stå og rådne på en perron og vente på toget, i forbindelser med forsinkelser/aflysninger m.m.

Tænker især nede i Vejle, når de rejsende kommer til Vejle på et tidspunkt med at forsinket DSB-tog fra Sjælland og Fyn. Og Arriva toget er kørt, velkommen til at stå og glo på en iskold og blæsende perron til næste tog afgår nord på.

Den her udlicitering er slet ikke gennemtænkt, men det er der åbenbart stadig nogen der går og mener/tror det er......

Det sker altså også selvom tingene ikke er udliciteret. Man kan ikke forvente, at DSB tog venter på hinanden. Det har vi set utallige gange under totallukningen af Næstved-Ringsted i Køge. Ikke engang erstatningsbusserne i Ringsted og Næstved venter på et forsinket tog, selvom det ellers skulle være togets forlængede arm. Er bussen lidt forsinket, så er toget kørt og omvendt.

Så står man der og glor på en iskold og blæsende station i Næstved, Ringsted eller Køge indtil næste bus/tog kører.

Men du har ret i, at der bliver mere trængsel på vejene. Det har man allerede opdaget i Næstved og mange andre steder. Det har dog intet med udlicitering at gøre.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen