Den translindholmske jernbane (Lindholm St okt 2020 - video) (Jernbanen i dag)

af Lasse Duusgaard @, Aalborg SØ, onsdag 14. oktober, 2020, 09:17 (141 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Nu kører der igen tog på Lindholm station, og sikke en enorm ændring der er sket på stationen. Mange af de daglige brugere vil nok ærgre sig over at overgangen er nedlagt og erstattet af en (midlertidig) gangbro uden handicapvenlig adgang. Desuden er klargøringscenteret nord for stationen fjernet og dermed gjort plads til dobbeltsporet ud til Voerbjerg.

På stationen er der ved de to PU signaler i nordenden påsat to bogstavvisere, som er genbrug fra Hjørring, der viser A og H. Alt efter om toget skal fortsætte med Sulsted/Hjørring (H) eller ud til Aalborg Lufthavn (A). Vi må vente lidt endnu på at toget kan fortsætte ud til Lufthavnen - der er åbning af banen i december 2020.
[image]

Jeg har lavet en lille video med de ændringer, der er lavet i Lindholm med nye og gamle videoklip fra stationen, den kan ses her: https://youtu.be/rPZ-E6ACRDc

Med venlig hilsen

Lasse Duusgaard


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Bogen om DSB litra E
Bogen om DSB litra E

I 2006 udgav Steffen Dresler bogen ´DSB litra E svensk- og danskbyggede eksprestogslokomotiver´. Med forfatterens velvilje er bogen digitaliseret og forsynet med en ekstra tegning. Her er hele historien om de smukke E-maskiner.

Læs mere
Hectorrail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen