Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Trussel mod CBTC udrulning (Generelt)

af steenth, 21/10 2020, 14:44 (1282 dage siden) @ pjl

Hvor skulle Banedanmark (DSB er kun operatør) nogle som har samme problemer? Stor set alle de steder, hvor man bruger CBTC, er det metro-systemer, som kun kører i det centrale byområde. CBTC på S-tog er unik ved at det er strækninger langt ud fra det centrale byområdet, som metrosystemer normalt holder sig inde for.


Ja sorry, Banedanmark.

Jeg kan ikke lige se hvorfor længden på strækningen har noget med det at gøre og slet ikke om toget kaldes noget andet.

Det er mere omgivelser omkring banen. Hvis man kommer længere ud, så møder man skovområder fx, mens man i byområder er begrænset hvor meget omgivelserne påvirker banen.

Nu har der længde været en plan for den første version af den løsning, som skal hjælpe med glatte skinner. Planen er test-kørsel i november og sætte det i drift i juni måned.


En plan kan alle lave, selve løsningen kommer så 4,5 år efter første udrulning og omtale af problemerne, uden en indikation på om løsningen virker eller forbedrer situationen mærkbart, men det bliver da spændende.

Nu er den måde, som de håndtere det, simpel. Testen i november skal tjekke om de har nået målet og der skulle også være foretaget test af det om natten. Men en plan giver nogle mål, som man gerne vil holde.... specielt her, hvor de gør det i et dokument, som er sendt til politikerne i transportudvalget.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak