Avatar

Lyn+ fra 13. december (Generelt)

af Kaj Aage Holdt ⌂ @, Køge, onsdag 21. oktober, 2020, 18:16 (246 dage siden) @ andersj

Den 13. december starter det nye koncept "Lyn+" med 4 non-stop lyntog i hver retning på hverdage og 2 på søndage mellem Københavns Lufthavn, København H, Odense og Aarhus H. Lyn+ køres med 2xMG undt.


At bruge et begreb som 'nonstop' er måske lige at stramme den journalistiske skrue lidt for meget. Det svarer til at sige IC 8xx Kører nonstop mellem Esbjerg, Bramming, Vejen, Lunderskov, Kolding osv. Det er vel kun et nonstop-produkt hvis der køres mellem København H og Aarhus H uden at standse. Det lyder sikkert meget godt i en salgstale eller i DSB's kommunikation til kunder og medier, men jeg vil stadig fastholde at ordets betydning er at der køres uden ophold eller pause - hvilket der ikke er tale om her.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sabotage mod Maskindepot Gb
Sabotage mod Maskindepot Gb

I oktober 1944 udførte danske sabotører en vellykket sabotageaktion mod Maskindepotet på Københavns Godsbanegård, hvor en række lokomotiver blev sat ud af spillet. Lars Christensen fortæller her om den dramatiske nat.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen