Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Lyn+ fra 13. december (Generelt)

af andersj, Aalborg, 21/10 2020, 18:20 (1245 dage siden) @ KKLD

Betyder det at der er flere afgange generelt eller er der samme antal tog hvor nogle af dem er lavet om til Lyn+?

Der er i dag et enkelt pendlerlyn om eftermiddagen der kører helt til Aarhus H. Det bliver afkortet til Odense og får ny afgangstid. Der var også et pendlerlyn om morgenen fra Aarhus til København, men jeg ved ikke om det stoppede i december sidste år eller som følge af nedlukningen i foråret - det kører i hvert fald ikke længere fra Aarhus. Pendlerlyntogenes opgave har også ændret sig til at servicere Høje Taastrup og Roskilde i myldretiderne, nu hvor både IC 1xx og ICL xx kører over Køge Nord.

Derudover er der de tre daglige Hamburg tog i hver retning der mellem København og Odense kører i samme kanal som Lyn+, dog med stop i Ringsted også. Dvs. Lyn+ har god køretid mellem København og Odense så man er efterhånden ikke langt fra "Timemodellen" mellem København H og Odense.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak