Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Lyn+ fra 13. december (Generelt)

af andersj, Aalborg, 21/10 2020, 18:23 (1245 dage siden) @ Kaj Aage Holdt

Den 13. december starter det nye koncept "Lyn+" med 4 non-stop lyntog i hver retning på hverdage og 2 på søndage mellem Københavns Lufthavn, København H, Odense og Aarhus H. Lyn+ køres med 2xMG undt.


At bruge et begreb som 'nonstop' er måske lige at stramme den journalistiske skrue lidt for meget. Det svarer til at sige IC 8xx Kører nonstop mellem Esbjerg, Bramming, Vejen, Lunderskov, Kolding osv. Det er vel kun et nonstop-produkt hvis der køres mellem København H og Aarhus H uden at standse. Det lyder sikkert meget godt i en salgstale eller i DSB's kommunikation til kunder og medier, men jeg vil stadig fastholde at ordets betydning er at der køres uden ophold eller pause - hvilket der ikke er tale om her.

Det var også min egen formulering. DSB beskriver det selv om "Færre stop - hurtigste forbindelse" samt "Du kommer hurtigere frem og der vil være færre forstyrrelser undervejs, da der er færre stop. I toget vil det være muligt at købe kaffe samt lidt sødt." når man vælger et af togene i bookingsystemet.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog


Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak