Lyn+ fra 13. december (Generelt)

af andersj @, Aalborg, onsdag 21. oktober, 2020, 18:23 (171 dage siden) @ Kaj Aage Holdt

Den 13. december starter det nye koncept "Lyn+" med 4 non-stop lyntog i hver retning på hverdage og 2 på søndage mellem Københavns Lufthavn, København H, Odense og Aarhus H. Lyn+ køres med 2xMG undt.


At bruge et begreb som 'nonstop' er måske lige at stramme den journalistiske skrue lidt for meget. Det svarer til at sige IC 8xx Kører nonstop mellem Esbjerg, Bramming, Vejen, Lunderskov, Kolding osv. Det er vel kun et nonstop-produkt hvis der køres mellem København H og Aarhus H uden at standse. Det lyder sikkert meget godt i en salgstale eller i DSB's kommunikation til kunder og medier, men jeg vil stadig fastholde at ordets betydning er at der køres uden ophold eller pause - hvilket der ikke er tale om her.

Det var også min egen formulering. DSB beskriver det selv om "Færre stop - hurtigste forbindelse" samt "Du kommer hurtigere frem og der vil være færre forstyrrelser undervejs, da der er færre stop. I toget vil det være muligt at købe kaffe samt lidt sødt." når man vælger et af togene i bookingsystemet.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
København - Slangerup Banen

Jernbanebøger

Frygt og fascination

Frygt og fascination
Pris 230 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen