Indlæg til udviklingsstrategi for Region Sjælland (Trafikpolitik)

af Rørvig Station, tirsdag 03. november, 2020, 21:42 (163 dage siden) @ My1202

Nogle som ved om denne frivillige organisation - (Rådet for bæredygtig trafik) - har formået at stikke snablen ned i statskassen og opnår offentlige tilskud?


Hvis du med det nedladende "stikke snablen ned i statskassen" mener om foreningen har modtaget statstilskud, så er mit svar: Det ved jeg ikke, men hvorfor tror du at der skulle være ydet statstilskud til foreningen?
Se selv om du kan finde information i finansloven eller på deres websted:
https://baeredygtigtrafik.dk/

Det kan ikke se på foreningens side pm de modtager offentlige tilskud.
Og jeg kan ikke finde det på finansloven - men her kan meger været godt skjult.

Nedladende udtryk?

Hvis du ikke vil indrømme at "formået at stikke snablen ned i statskassen" lyder nedladende, så er det din holdning, som jeg ikke finder det relevant at diskutere her.

Tja - jeg synes blot ikke man skal yde tilskud til foreninger som ikke evner at indsende bedre indsigelser end det er tilfældet her.

Hvis du ikke synes om deres høringssvar var det måske bedre at skrive det. Jeg synes heller ikke at det er præget af den store indsigt. Men jeg begynder ikke at udslynge teorier om at de får statstilskud. Det er formålsløst. Stort set ingen danske foreninger ud over Folkekirken (dog indirekte) og partierne får statstilskud.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen