6 min drift på vej. (Generelt)

af Scharfenberg, tirsdag 17. november, 2020, 15:24 (7 dage siden) @ Gæst42

Selv med den nuværende normalsituation i CBTC med Glatte skinner niveau 2 indkoblet vil det være umuligt at holde køreplanen..... Fagre nye verden med det "fantastiske system"


Nu er drift med glatte skinner niveau 2 en nødløsning indtil de kan håndtere det på en hensigtsmæssigt måde.


Man kunne så mene at man burde udskyde udrulningen indtil den "håndtering" er på plads. Det påstås jo at den er lige om hjørnet og hvis den reelt er det, hvorfor så forringe det for passagerne over en kortere periode?
Måske fordi man reelt ikke stoler på at det faktisk bliver løst lige om lidt?

Forkert

Men CBTC er meget godt eksempel på at der ikke køres for passagerne men for prestigen i at få udrullet det "fantastiske" CBTC.

Korrekt. Hellere køre en lidt ringere drift i en periode end at flashe til politikerne, at man igen er forsinket med udrulningen. Det var samme (knap så kundevenlige) argumentation, da man insisterede på at idriftsætte det allerede forsinkede signalsystem mellem Roskilde og Køge inden 8-månedersspærringen mellem Ringsted og Næstved i stedet for efter. Dermed kunne man ikke køre Næstved-Køge-Roskilde-Kbh. H


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen