Takst-opspiltnings vanviddet forsætter (Generelt)

af andersj @, Aalborg, fredag 20. november, 2020, 10:39 (250 dage siden) @ Vestjyden

Så kom der en pressemeddelelse fra det midtjyske:

http://m.mjba.dk/mnews/168918

Mvh vestjyden

Det er så trist at man fortsætter opspaltningen af billetsystemerne - man ødelægger den kollektive trafik indefra med disse brugerfjendtlige regler. Arrivas billetter kan ikke bruges hos Midtjyske Jernbaner, Midttrafiks billetter kan ikke bruges hos DSB og Arriva hvis de er købt i Midttrafik app, ellers kan de godt bruges hos DSB og Arriva. Rejsekort priser bliver efter den lave bustakst på Holstebro-Skjern, men efter togtakst Struer-Skjern.

Jeg har været med et Arriva tog hvor en kvinde fik en kontrolafgift fordi billetten mellem Aarhus og Skanderborg var købt i Midttrafiks app.

Citat fra pressemeddelelsen:
Pendlerkortkunder vil rejse til samme pris efter overtagelsen. Rejser man på et rejsekort, køber billet i Midttrafik app/Midttrafik webshop eller i en rejsekort billetautomat på perronen, vil rejsen på strækningen Holstebro-Skjern være til bustakst, som er en lavere pris end den, der hidtil har været
gældende.
Det betyder, at billetten kun kan bruges på strækningen Holstebro-Skjern inklusiv skifte til Midttrafiks busser og strækningen Vemb – Lemvig – Thyborøn (Lemvigbanen). Skal man videre med tog mod fx Esbjerg, skal man købe en togbillet til hele strækningen.

Arrivas særlige billettilbud gælder ikke længere på strækningen fra 13.
december.

I Midttrafik app kan man købe enkeltbilletter, klippekort, pendlerkort, Ungdomskort og en række særlige billetter, fx dagsbilletter til rejser med Midttrafiks busser og Midtjyske Jernbaner i hele Region Midtjylland for 99 kr. Den særlige familiebillet til Lemvigbanen gælder fortsat kun til rejser på strækningen Vemb – Lemvig – Thyborøn.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen