Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Signalprogrammet (Generelt)

af andersj, Aalborg, 23/11 2020, 18:39 (1221 dage siden) @ Frank Poulsen

Ikke så meget super nyt.

I forhold til problemerne med IC2 på Lollandsbanen til om et år... Så er der vel ikke så mange muligheder? Det nemmeste er vel at bytte ud med Lint fra nordvestsjælland i en periode indtil IC2 får ERTMS installeret. Hvilke andre muligheder vil der være?

Det er kun 12 Lint fra Lokaltog der er udrustet og de skal bruges på Østbanen/Lille Syd.

Et bud på en midlertidig løsning kunne være at man tager et spor i Nykøbing F og isolerer det fra de øvrige gennem aflåste sporskifter og evt. en stopbom i den nordlige ende af perronsporet. Strækningen til Rødby Færge lukker jo ned i foråret næste år, så man kan lave en enkelsporet strækning uden signaler og med alle sporskifter aflåst fra Grænge til Nykøbing F spor x.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Lokomotivfabrikker

Hectorrail

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak