Nattog til Hamburg Hbf og Berlin Hbf i 2021 (Generelt)

af Gæst42, tirsdag 24. november, 2020, 19:08 (166 dage siden) @ mikedk2100

https://www.mynewsdesk.com/se/snalltaget/pressreleases/nu-oeppnar-bokningen-foer-nattaa...


Det bliver så godt. Eneste hage er vel, at vi vel ikke ved, hvor meget verden har åbnet sig efter coronaen. Men vi kan vel håbe på, at vaccinen virker og er nogenlunde alment udbredt også i Danmark til sommeren 2021.


og at deres vogne er så gamle at mange nok kun vil gøre det én gang..


Det kan ikke blive værre end DSB. I øvrigt er der vel intet i vejen med ældre materiel, så længe det er vedligeholdt og rengjort.


Har du prøvet at skulle sove i en sove-/liggevogn der har stået hele dagen i solen og som ikke har køling?


Nej, men jeg har ofte kørt med DSB, hvor klimaanlægget er gået amok og lavet tropestemning i hele toget. Og der er jo ingen vinduer at åbne i “moderne” tog.

Ja det er helt klart et problem med moderne tog.


Og ja, så bor jeg som så mange andre i en lejlighed, hvor der om sommeren sagtens kan være over 30 grader i soveværelset om natten.

Nu håber jeg din lejlighed er bedre isoleret end den typiske vogn er. Problemet er at der ikke behøver at være særligt varmt udenfor før der kan blive ret så varmt inden i vognen når den står i solen hele dagen.


Men svenskerne er åbenbart ikke så sarte, for ellers ville de jo ingen kunder have til deres nuværende nattog. Og reelt er dette nattog også til svenskerne, ikke danskerne. :-D

Nu ved man jo ikke hvor varmt der er i vognen når man køber billet. Jeg har nu læst flere rejsebeskrivelser fra Snälltåget om hvor varmt der er i deres liggevogne om sommeren.


Jeg glæder mig i hvert fald over, at det igen bliver muligt at køre med nattog til Europa, så man ikke nødvendigvis skal flyve for at komme nemt og komfortabelt afsted.

Enig og de skal nok også få fyldt deres tog op.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen