MH 346, temmelig urimelige og ikke acceptable bemærkninger. (Generelt)

af Steff @, søndag 29. november, 2020, 19:53 (51 dage siden) @ Peter Christensen

Kære Peter Christensen

Tusind tak fordi du på en pæn og ordentlig måde forklarer den rette sammenhæng og ikke mindst den mulighed andre havde, for at erhverve sig de udskilte genstande, hvis de ville og havde den fornødne infrastruktur til rådighed.

Det er ligeledes beskæmmende, at nogle efter flere år stadig ikke forstår den ændring der har fundet sted med museet i Odense, fra at være en underenhed af nogle statslige organisationer og derfra kommende 100 procent støtte derfra, til snart at være en selvstændig erhvervsdrivende fond, hvor alle midler skal komme fra søgte fondsmidler eller anden støtte, samt egne indtægter.

Yderligere at alt det udrangerede materiel, der ofte uden en museal tilgang var blevet ”parkeret” under museet og blev opbevaret på statens områder, MÅTTE reduceres, da opbevaringsmulighederne nu er ved at blive totalt fjernet og overgå til evt. anden anvendelse udenfor statslig regi.

Sluttelig vil jeg give dig fuldstændig ret i, at verbalt at angribe en person med navns nævnelse, der først er tilgået efter det blev bestemt at reducere antallet af enheder og områder, vidner om en total manglende indsigt i tingenes tilstand og muligvis også evnen at tilegne sig den fornødne viden og forståelse, før end man sætter sig til tasterne eller samstemmer.

Med venlig hilsen og endnu engang tak for dit svar
Steffen Dresler

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen