Avatar

Aalborg - ny stioverføring for Planetvej (Jernbanen i dag)

af Thomas Boberg Nielsen ⌂ @, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, mandag 30. november, 2020, 22:34 (48 dage siden)

Tidligere i år blev vejoverføringen for Planetvej i den sydlige del af Aalborg revet ned. De seneste 3 måneder har man opført en ny stioverføring på samme sted. Stioverføringen er kun for fodgængere og cyklister, og den er - mig bekendt - ikke blevet officielt "indviet". Hvornår den præcist er ibrugtaget, ved jeg ikke. Da jeg var forbi onsdag den 25. november 2020, arbejdede man stadig på den. I dag, da jeg kom forbi i skumringen, var den åbnet og ibrugtaget. Man havde dog fuldstændig "glemt" at opstille skilte og chikaner m.m., og som stioverføringen fremstod kl. 15.58, var der risiko for, at ikke stedkendte bilister uforvarende kunne komme til at køre op på broen. Den kan næppe holde til et 56 tons vogntog. Relevant myndighed blev underrettet.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen


[image]
Ny stioverføring set fra Planetvej.

[image]
Ny stioverføring set fra Ådalen. I baggrunden til venstre Planetvej.
Begge fotos: 30. november 2020. Fotograf: Thomas Boberg Nielsen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Østre Gasværk
Østre Gasværk

I jernbanekredse er Østre Gasværk mest kendt for sin unikke jernbane og de 3 små engelske sadeltanklokomotiver, der i over 70 år skubbede kulvogne op til de store retortovne. Her er historien om Østre Gasværk med fokus på værkets interne jernbane og det rullende materiel.

Læs mere

DSB plakat 1959

DSB plakat 1959
DSB plakat 1959 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen