Vognbredde (Generelt)

af Lasse Toylsbjerg-Petersen, torsdag 03. december, 2020, 19:53 (48 dage siden) @ P.Jensen

Hvis de fremtidige passagerer kun ser på pris for turen kunne man med de bredere vogne i hvert tog have en "flixbus" eller "flyvogn" med 5 sæder på hver række i - en mere eller mindre ny 3.klasse standard som især er accepteret af busrejsende på lidt længere rejser og flyrejsende på rejser op til 4 timer.

Når man i svensk profil sidder 2+3 er der reelt tale om, at der sættes en ekstra stolerække på, således at man sidder 2+1+2. Sædernes bredde er altså den samme i 2+3 opstilling som på almindelig 2+2 opstilling. Sæderne er ret populære hos brugerne - særligt hos grupper af 3,5 eller 6 rejsende, og for rejsende, der gerne vil sidde ned i myldretiden :-)

Man kan i øvrigt også anvende bredden til en opstilling 1+2+1 og altså få to mellemgange, så man aldrig skal bede nogen om at rejse sig, for at komme ud, eller kan få passagerudvekslingen lidt hurtigere.

"3." klasse er introduceret af FLIXTRAIN - kort (men ikke for kort) sædeafstand, normale sæder og ingen aircondition. Det er ikke 3.klasse som sådan, men det er formentlig ikke muligt, at lave et billigere produkt end dét. https://www.flixbus.de/unternehmen/presse/mediathek

/Lasse


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 rengøring tilbud

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak







Copyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen