Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Oprangering af tyske vogne sammen med DSB Bc & Bc-t ? (Generelt)

af laste, Aabenraa, 12/12 2020, 12:21 (1203 dage siden)

I et tysk jernbaneblad har jeg for nyligt set et billede fra omkring årtusindeskiftet, hvor en flot Baureihe 110 "Bügelfalte" i orientrot (Med DB AG Keks) trækker en stamme af danske Bc og Bc-t vogne mod Kufstein.

Jeg tænker det må være "Ferieexpressen" fra København. Det er desværre svært at se den fulde vognstamme, så jeg kan ikke se om der er tilføjet tyske vogne i oprangeringen fra Hamburg og videre sydpå. Er der nogen der kan svare på, om der blev tilføjet tyske vogne i oprangeringen længere sydpå og hvilke især hvilke tyske vogntyper samt bemaling der eventuelt indgik ?

På billedet kan jeg umiddelbart se en rød DSB Wsd (eller Wrd ?) vogn og en masse blå/røde Bc og Bc-t vogne. Men man kan desværre ikke se de sidste vogne i stammen.

På forhånd tak

Med venlig hilsen
Lasse

--
TogTosse med stort T


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak