Videregivelse af betalingartikler - med tilladelse (Generelt)

af XAL Olesen @, lørdag 12. december, 2020, 12:23 (75 dage siden) @ Scharfenberg

Kære Scharfenberg

For det første skal jeg gøre op opmærksom på at jeg tidligere i min karriere var ansvarshavende redaktør. Så jeg kender rigeligt til juraen omkring hvad man må låne, kopiere m.m.

For det andet har jeg også været abonnent på Politiken i en hel del år. Da Politiken indførte ”Giv artiklen videre” forespurgte jeg hvad der lå i begrebet ”venner” Tilbagemeldingen var dengang at jeg kunne dele med hvem som helst, bare det ikke var i kommercielt øjemed. Desværre er dette mailforløb slettet for længst.

Så for at afklare den juridiske disputs forespurgte jeg dels Politikens kommercielle direktør Astrid Hald Jørgensen. Her er hendes svar:

[image]

Dels forespurgte jeg i sammen ombæring Politikens abonnementsservice om det samme. Her er deres svar:

[image]


For det tredje er mit dæknavn ikke Michelin men XAL Olesen. At dette er et alias for Glenn Olesen er der mindst én kvik og begavet forumbruger der for længst har fundet ud af, og han bruger mit fornavn når vi udveksler informationer om dette og hint. Mest om tog og sporvogne i Schweiz. Ved at aktivere mailfunktionen kan alle andre også se dette, da min mailadresse ikke er fake news.

Og så skulle den ged vist være barberet.

Glædelig jul og godt nytår
XAL Olesen alias Glenn Olesen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Skagensbanen 1890 - 1965
Skagensbanen 1890 - 1965

I 1965 kunne Skagensbanen fejre 75 års jubilæum og i den anledning udgav Jernbane-historisk Selskab dette hæfte. Heri fortælles grundigt om Skagensbanens første 75 år, hvor banen bl.a. blev ombygget fra smalspor til normalspor. Hæftet er på 64 sider og ændret til pdf-format.

Læs mere

DSB plakat 1959

DSB plakat 1959
DSB plakat 1959 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen