Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

IC3 vs. Öresundstog (Generelt)

af Petteri, 9/1 2021, 19:04 (1196 dage siden) @ 1993matias

[...]
Havde det været før december 2020, kunne man godt tro, at der havde været svensk personale disponeret til de korte ture, men jeg formoder at det svenske personale nu kun kører på turene over broen, da de er blevet ansat af SJ. Det kunne måske have skabt nogle problemer, hvis de ikke kunne fremføre en MF'er.


Svensk personale har ikke fremført tog nord for København meget længe - muligvis siden DSBfirst. Svenskere fremfører kun tog, der kommer fra/kører til Sverige, og de stiger altid af på Hovedbanen. De kommer derfor aldrig ud for at køre ER eller MF :-)

Det er ikke mange dage siden, der stod svensk personale på toget på Østerport :) Et af de korte nattog til Lund.

Men tak for dit svar, fra den anden tråd. Jeg synes det virker mærkeligt, hvorfor personalet så overrasket ud over, at der kom en MF'er kørende, især hvis den kører RE1314 i hverdagene :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Det militære sidespor ved Næstved
Det militære sidespor ved Næstved

I slutningen af 1800-tallet spillede jernbanerne en stor rolle i tilfælde af krig - og dem var der mange af i Europa. For at skaffe en hurtig forbindelse mellem Køge-Næstved banen og Slagelse-Næstved banen blev et militært forbindelsesspor anlagt nord for Næstved station.

Læs mere

Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak