Avatar

Køretid Frankfurt - Hamborg (Generelt)

af Michael Deichmann ⌂ @, Gribskov kommune, søndag 10. januar, 2021, 18:41 (13 dage siden)

Hej, ja ja ja - jeg kan sikkert finde svaret på nettet - jeg ved bare ikke hvad jeg skal lede efter.
Som den curlingfar jeg er, skulle jeg hjælpe min voksne datter med at finde et tog hjem fra Frankfurt Lufthavn til København H.
Jeg fandt en fin forbindelse via DB's billetside og købte en billet til hende som jeg så kunne sende til hende elektronisk.
Fagre nye verden.
Forbindelsen var et regionaltog fra lufthavnen til Frankfurt Hbf afgang 00:31, derfra et IC tog til Hamborg og så DSB IC3 til København ankomst 13:33. Toget Frankfurt til Hanborg ville være ca. 7 timer om turen der ser forholdsvis lige ud:

Desværre var det regionaltog hun skulle med fra Lufthavnen og ind til Frankfurt 6 minutter forsinket og med kun 11 minutters overgang fra en perron til en anden på en ukendt station var det lidt udfordrende. Af forskellige grunde havde vi kun kontakt med hende når der var WiFi og et var der i regionaltoget, men ikke i IC toget skulle de vise sig, så curlingforældrene var i uvished hele natten indtil hun oppede op i Hamborg om morgenen. Så hun HAVDE nået at skifte.
I mellemtiden var jeg begyndt at se efter alternative løsninger fra Frankfurt til København, og der var så et tidligt næste morgen fra Frankfurt mod Hanborg, men til min store overraskelse kunne det klare turen på 3½ time. Det var så (vist nok) et ICE tog. Er det simpelthen forskellen på et (bumle) IC-tog og så et høj(ere)hastigheds ICE tog?

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DB Cargo

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen