K21 international - med små overraskelser m.m. (Generelt)

af XAL Olesen @, onsdag 13. januar, 2021, 13:28 (10 dage siden) @ Trainee

//www.dsb.dk/trafikinformation/koreplaner/koreplaner-strakningskoreplaner-pdf/[/link]).

Tak for linket til køreplanerne. Da jeg rejser en del via Hamburg Hbf både ferie og forretningsmæssigt, ville jeg lige tjekke plan 81 Hvor København H - Hamburg Hbf er vist.

Det viser sig at IC 393 m.flere i perioden 17/7 - 13/8 2021 kun kører til Hamburg-Altona. Som den nysgerrige togforbruger jeg er skulle jeg lige se hvad den præcise årsag til omlægningen. Det kunne være dette projekt:

https://bauprojekte.deutschebahn.com/p/hamburg-sternbruecke

Men der er flere at vælge imellem:

https://bauprojekte.deutschebahn.com/

Under alle omstændigheder ledte jeg videre. Det viste sig at at allerede den 2.-4- april 2021 er omlægninger af kørslen til/fra Hamburg Hbf. Bl.a. køres der kun til Tinglev den 4. april 2021. Årsag. Svelleudskiftning mellem Tinglev og Padborg.

[image]

Nu blev jeg rigtig nysgerrig. Dels fordi de 3 ovennævnte dage ikke nævnes i Køreplan 81, dels fordi jeg havde planlagt rejsedage i påsken. Så jeg gik ind på DSBs hjemmeside for at se hvad der sker den 4. april 2021. Der sker dette her:


[image]

DSB kører hele vejen til Hamburg-Altona - DB kører kun til Tinglev.

Så kan man jo godt blive lidt forvirret. Deutsche Bahn skriver et, DSB skriver noget andet. Og Banedanmarks hjemmesider over kommende arbejder viser ikke noget i området i april 2021. Så hvem har ret? DSB eller Deutsche Bahn?

Ingen konspirationsteorier herfra. Men hvem informerer hvem om svelleudskiftninger Tinglev-Padborg. Det ser ud til at kommunikationen er gået galt et sted.

Mvh
Den nysgerrige togpassager


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen