Elasticitet - 300 km/t kontra 250 km/t (Generelt)

af Bent Jensen, lørdag 16. januar, 2021, 15:34 (249 dage siden) @ steenth

Ja da nu var det sporarbejder jeg tænkte på, og den bro er først færdig om en 4 - 5 år, men jeg tænker da man etablerer køreledningsanlæg, på stykket til Nyk F bortset fra over den nye bro, master osv kan vel mere eller mindre sætttes op i de timer der ikke er togtrafik, måske togbus de sene afgange, har foriøvrigt set fra TV øst at man var ved at være færdige med køreledningsanlæg, de nævnte at de regnede med at køre test i februar måned. Apropos Ringsted, der håber jeg da det ikke vil forstyrre toggangen så meget, kan for iøvrigt ikke se hvorfor det skulle være nødvendigt at køre med 200km t gennem det stykke?
Med venlig hilsen
Bent Jensen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

De danske Sukkerfabrikker
De danske Sukkerfabrikker

Aktieselskabet De danske Sukkerfabrikker (DdS) blev grundlagt i 1872 af finansmanden etatsråd C. F. Tietgen og blev snart en af Danmarks største virksomheder. Ved at bygge nye og opkøbe eksisterende sukkerfabrikker, fik DdS monopol på sukkerproduktion.

Læs mere
3 flyttefirma tilbud

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen