Billund Lufthavn vil have togforbindelse til Aarhus (Generelt)

af Frank Poulsen @, mandag 18. januar, 2021, 08:42 (43 dage siden) @ ThomasTT

Så skulle man næsten koble Esbjerg med på projektet, der ligger jo en uudnyttet banestrækning og venter Bramminge Grindstes hvis ikke der er kommet bebyggelse i vejen
Med venlig hilsen.
Med venlig hilsen
Bent Jensen (Roskilde)


grinstedbanen er næppe relevant. Den løber gennem en hel stribe byer, der har det til fælles, at de er alt for små til at kunne blive relevante som stationer men stadig vil volde en masse besvær ift larm, klager, sikkerhed, afskærmning, broer osv. og så vil man i øvrigt komme ned og optage plads på esbjerg-kolding strækningen.

Jeg tror, at det i givet fald vil være billigere med en ny bane grindsted-varde. Det er jo det flade øde vestjylland med potentiale for snorlige billige baner. Det største problem bliver mere noget med at komme ind og videre ud af både billund og grindsted.

Uden jeg ved det med sikkerhed. Så tænker jeg Esbjerg - Kolding strækningen, er en af de mindst trafikerede dobbeltspor i DK. Hobro-Aalborg måske lidt mindre. Men det er min umiddelbare tanke hvert fald.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen