Avatar

Køretid Padborg/Flensborg til Hamborg (Generelt)

af Horst Ebert ⌂, Hamburg, lørdag 23. januar, 2021, 09:32 (43 dage siden) @ andersj

Nej, det er der ikke bortset fra yderligere spor i flaskehalsen mellem Elmshorn og Pinneberg, som der har været tale om i mange år. De fleste godstog går fra Hamburg-Eidelstedt ellers via godsforbindelsesbanen i stedet for gennem den indre by og Hauptbahnhof. Hamburg Hbf er som sagt en anden flaskehals.

Delstaten Slesvig-Holsten burde nok har mest interesse i hastigheden for regionaltogene og være ligeglad med nogle internationale tog, som ikke standser undervejs og ikke bidrager til nogen forbindelse mellem København og de fhv. hertugdømmer. Og hvorfor skal DB Netz arbejde med planer for hurtigere tog mellem Padborg og Elmshorn og prioritere de internationale tog, som må anses midlertidig, når man allerede er i gang med planerne for at opfylde kravene fra traktaten med Danmark om en forbindelse mellem København og Hamburg, skønt via Femern. Persontog blev heller ikke prioriteret ret meget i aftalen om Femernforbindelsen med kun 160 km/t på begge sider af tunnelen.

--
Horst
bahnen-im-norden.de


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen