Førerrumsvideo Sydbanen (Generelt)

af Frank Poulsen @, søndag 24. januar, 2021, 18:37 (76 dage siden) @ P.Jensen

Hej Frank

Det lyder ulogisk for en ikke tekniker. Kan man virkelig ikke lægge et skiftespor ind i stedet for et buet spor? Vel og mærket til et spor som er blokeret idet man låser skiftesporet?? Hvis man ikke kan køre ind på det nye spor, hvorfor skal man så ændre noget i sikringssystemet?

P.Jensen

Jo det vil jeg give dig ret i. Men mener bare der har været noget ballade med et lignende skifte et sted man havde gjort sådan, at det ikke blev tjekket løbende grundigt nok og skete en mindre ranger afsporing et sted hvor det var isat men ikke i brugtaget. Men jeg er absolut ikke helt sikker på det her, eller hvor det var. Men mener da der kom nogle skærpede krav til sporskifter i sikringsanlæg der ikke var tillyst osv. Så er måske nemmere bare at vente. Derudover det de mangler er måske slet ikke de samme maskiner som dem der har lagt alle de lige stykker. Så kan jo også sagtens være jeg tager fejl og det bare bliver koblet sammen som du siger her lidt senere.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen