Avatar

EB 3206, 3207 og 3208 på vej til DK (Generelt)

af gaest, tirsdag 26. januar, 2021, 13:23 (74 dage siden) @ Michael Deichmann

Påstår du at der er fejl i en tysk hyldevare fra Siemens?
Umuligt!


Jo! I noget af det der ikke er hyldevare, nemlig DK-STM. Der er en LokFører der på fjæsen fortæller at togcomputeren taber forbindelsen til DK-STM systemet hvorefter toget stopper lidt brat og skal genstartes (Ctl-Alt-Del). Det tager 5 - 7 minutter hvor man ofte holder på fri bane. En anden lignende fejl skal det lukkes helt ned for lokomotivet - vente et par minutter mens alt lukker ned - og så starte op igen. Det tager 10 - 15 minutter. Og endelig byttes der rundt på skærmene. Der kan man køre videre, men hastighed mm. vises på en skærm ude i siden af førerkabinen.
Jeg kan ikke lige finde indlægget igen, men det er som jeg lige husker det. Og der sker noget af det på hver tur stort set.
Så - bob - bob - der er plads til forbedringer.

Ak ja, end ikke Windows XP tager så lang tid om at starte op igen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Skive - Vestsalling Jernbane 1924 - 1964
Skive - Vestsalling Jernbane 1924 - 1964

Dette hæfte på 32 sider om Vestsallingbanen blev udgivet af Jernbanehistorisk Selskab i 1964 i anledning af banens 40 års jubilæum. I hæftet fortælles om banens forhistorie, anlæg, drift, stationer rullende materiel, nedlæggelsen osv.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen