Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Flypersonale kontra jernbanepersonale (Generelt)

af Vollensir, 26/1 2021, 22:32 (1157 dage siden)

Hej rødder

Jeg så en lille film omhandlende flypersonale og kravene til deres uniformer, udseende m.m.

Kom til at tænke på hvorfor der ikke er de samme krav til tog og lokomotivpersonalet ved DSB, Arriva, privatbanerne m.m.

Jeg rejser med tog flere gange om ugen, og har lagt mærke til hvor forskellige personalet går klædt. Er godt med på at der er forskellige uniformer fra firma til firma. Men er der ikke nogle faste regler for hvordan personalet skal være klædt.

Når man ser flystewadesser og piloter er de altid i flotte uniformer. Hvilket ikke kan siges om tog/lokomotivpersonale. Nuvel nogle ses også i pæn uniform med skjorte/slips nystrøget bukser. mens andre ses i åbentstående skjorte uden slips, polotrøjer og beskidte eller krøllede bukser. Er der slet ikke nogen krav, eller nogen til at håndhæve at personalet går ens påklædt i tjenesten..


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Jernbanebøger

DSB Rutebiler - Fra Statsbanerne til Combus

DSB Rutebiler - Fra Statsbanerne til Combus. Pris 380 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak