Flypersonale kontra jernbanepersonale (Generelt)

af mikedk2100, onsdag 27. januar, 2021, 11:57 (139 dage siden) @ Scharfenberg

Er det ikke fint, at personalets påklædning også afspejler kundernes? Og ikke alle togrejsende er iklædt skjorte, slips og jakkesæt. I forhold til piloter og stewardesser, der - især på charterflyvninger men også helt generelt - betjener folk på 'monkey class', burde kabinepersonalet nok overveje at dresse lidt ned, så de bedre matcher deres kundesegmenter.

Det kommer jo også an på, hvilket image man gerne vil udsende. Netto er jo en discountforretning, hvor varerne er billige, men til gengæld rodet, uden service og ansatte, der ikke ved noget om produkterne. Det afspejler deres uniform også, og de har stor succes. For mig er det fint med sådan en forretning, da jeg selv kan se om varerne er udløbet, og jeg ved, at jeg ikke kan regne med, at de har selv de basale varer, jeg gerne vil have.

Men jeg synes det er kedeligt, hvis personalet i sikkerhedsfunktioner i både tog og fly udsender discountsignaler. Så nej, jeg synes ikke det er ok at personalets påklædning afspejler kundernes. De er sgu firmaets repræsentanter!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen