Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Flypersonale kontra jernbanepersonale (Generelt)

af mikedk2100, 27/1 2021, 11:57 (1156 dage siden) @ Scharfenberg
redigeret af mikedk2100, 27/1 2021, 12:11

Er det ikke fint, at personalets påklædning også afspejler kundernes? Og ikke alle togrejsende er iklædt skjorte, slips og jakkesæt. I forhold til piloter og stewardesser, der - især på charterflyvninger men også helt generelt - betjener folk på 'monkey class', burde kabinepersonalet nok overveje at dresse lidt ned, så de bedre matcher deres kundesegmenter.

Det kommer jo også an på, hvilket image man gerne vil udsende. Netto er jo en discountforretning, hvor varerne er billige, men til gengæld rodet, uden service og ansatte, der ikke ved noget om produkterne. Det afspejler deres uniform også, og de har stor succes. For mig er det fint med sådan en forretning, da jeg selv kan se om varerne er udløbet, og jeg ved, at jeg ikke kan regne med, at de har selv de basale varer, jeg gerne vil have.

Men jeg synes det er kedeligt, hvis personalet i sikkerhedsfunktioner i både tog og fly udsender discountsignaler. Så nej, jeg synes ikke det er ok at personalets påklædning afspejler kundernes. De er sgu firmaets repræsentanter!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billederBillige jernbane T-shirts


Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak