Avatar

Flypersonale kontra jernbanepersonale (Generelt)

af metrohenrik ⌂, Ringsted, onsdag 27. januar, 2021, 13:49 (110 dage siden) @ larsL

Ved Metroen vil du blive sendt hjem uden løn, hvis du møder op i en uniform der ikke ser ordentlig ud. Der er alle klar over, at du møder op i en ren uniform, med strøget skjorte. Og du går ikke uden slips.


Hvordan foregår det i praksis? Er der et depot hvor man henter nystrøgede skjorter? Er der en strygestue hvor man i arbejdstiden kan få skjorten i facon? Er der specificeret (og stort nok) tillæg til lønnen for at klare dette hjemme?

Eller er det et slave-lignende forhold, hvor man i ubetalt fritid selv lægge vaskemaskine, strygebræt og -jern til?

/Lars

Hvis du med slavelignende forhold mener at arbejdsgiver betaler for dit arbejdstøj, med en forventning om at du bruger det, så ja.

For vores teknikeres arbejdstøj er der vaskeordning, da dette tøj oftest er beskidt med ting der ikke bør komme i en vaskemaskine med almindeligt tøj.
Alle med uniform bliver gjort opmærksom på uniforms reglementet ved opstart, så det er ikke nogen overraskelse for nogen.

Alle forhold er aftalt med de relevante organisationer, i øvrigt.

--
Venlig hilsen
Henrik Værum Høgh


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen