Opgradering af infrastruktur kan øge kapaciteten på Øresund (Generelt)

af Svend @, onsdag 27. januar, 2021, 18:31 (73 dage siden) @ andersj

Det er sandsynligvis Tårnby-Kastrup der er udfordringen, men til den pris står gevinsterne ikke mål med omkostningerne. Men det er vel også derfor at man i Ring Syd projektet kun arbejder med ekstra spor ved Ørestad eller evt. Kalvebod-Ørestad.

.
De der kan huske tilbage til anlægget af jernbanen (og motorvejen), vil erindre at der var tale om at fjerne en eller nogle boligblokke - Vinkelhusene - ved Tårnby station. Det endte med at banen blev placeret ganske tæt - og overdækket - ved disse huse. Hvis der skal udvides til fire spor, forsvinder den del af Vinkelhusene; desuden der skal også tages en bid af nogle bygninger ved Tårnby Torv.

https://www.retsinformation.dk/eli/ft/199022K00178

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kongerejsen 1908
Kongerejsen 1908

I sommeren 1908 rejste Kong Frederik den 8., Dronning Louise og deres tre børn med tog til Jylland, hvor de besøgte en lang række byer. Lars Christensen har i Rigsarkivet fundet DSBs interne korrespondance, samt flere avisers dækning af begivenheden.

Læs mere

Jernbanebøger

Det' en tysker!

Det' en tysker!
Pris 250 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen