MY 1149 i Tuborg Julebryg design - og noget om M. Frick ... (Generelt)

af LHJ, onsdag 27. januar, 2021, 22:14 (33 dage siden) @ 1993matias

Men... Hvad dælen har Postmand Per med julebryg at gøre?


Ja, det var også een af mine første tanker ...
Men den første var, om Michael Frick overhovedet har fået lov af Carlsberg til at udsmykke lokomotivet på denne måde. Og har han dertil fået tilladelse fra indehaverne af ophavsrettighederne til "Postmand Per" til at sætte ham på lokomotivet som en del af Tuborg-reklamen? Hvis ja, har de så været klar over, at børnefilmfiguren her skulle være en del af en ølreklame? Og mon Carlsberg også har givet deres tilladelse til det? Spørgsmålene er mange.
Jeg kan have min tvivl, især fordi jeg kender Frick. Han kan være hyggelig og jovial, men han har et meget stort ego, og er fuld af ideer, store armbevægelser og ikke mindst ord. Han gør præcis, hvad der passer ham, og så tager han for givet og forventer, at han får lov/tilgivelse bagefter.
Og nej, det er ikke bare noget, jeg tror - det er noget jeg ved. Jeg har selv - i min DJK-formandstid tilbage omkring årtusindeskiftet - været "udsat" for ham. Han og konen besøgte mig flere gange hjemme i Hadsund, og vi korresponderede en del både pr. mail og telefon i en længere periode, indtil jeg var nødt til at afbryde kontakten. Der er en grund til, at Altmark Rails logo i betænkelig grad ligner DJKs ... :-|
Men bevares, man må da sige, at han indtil videre har gjort det godt som lokomotivejer og har formået at gøre sin passion for "Rundnasen" til en forretning; hans designsmag deler jeg ikke, men det er han utvivlsomt ligeglad med.
Bortset fra et enkelt nik og et høfligt "Hallo" for nogle år siden, hvor vore veje krydsedes under et arrangement i Tyskland, har jeg ikke haft forbindelse med ham i snart en snes år.
Nå, her kom vi lidt udenfor det egentlige emne - og så dog ...

/LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud

Danske privatbaner

Læs historien om:
C Rail Safety ApS

Lokomotivfabrikker

Læs historien om:
Nakskov Skibsværft

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen