Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Er Trafikstyrelsen sat under administration i lommevognssage (Generelt)

af krabsen, 28/1 2021, 10:08 (1178 dage siden) @ Svend


“På baggrund af de informationer der foreligger nu, vil Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen endvidere nu kræve, at gods fremover skal spændes fast ud over at være låst ved den såkaldte kongetap. Før det sker, kan transport af trailere på lommevogne ikke genoptages.”

.
Gad vide om han har drøftet det med ministerkollegerne i Sverige og Tyskland (og øvrige omliggende lande). Sikkert ikke......
Indtil videre ser det ud til - ud fra dette citat - at det foreløbig er slut med at køre indenlandsk- og transitgods på trailere i og gennem Danmark. Sverige og Tyskland transporterer nu dette gods med færge via Trelleborg-Mukran. Uden anden fastspænding end med kongetappen.


Der er knapt så mange modkørende persontog på en færge som på Storebæltsbroen:-)


Men der er da stadig modkørende tog på de øvrige strækninger i Sverige, Tyskland osv :-)

Jo da, men ud af

Sverige og Tyskland transporterer nu dette gods med færge via Trelleborg-Mukran. Uden anden fastspænding end med kongetappen

fangede i al fald jeg ikke, at transporten på begge sider sker på godsvogne og ikke som almindelig aflevering/afhentning i havnene med bil - som det tidligere foregik med Molslinien, hvor mange trailere blev overført uden trækkeren.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak