Skåne rangerkapacitet rammer loftet - Mulighed for DK? (Generelt)

af TroelsH, torsdag 28. januar, 2021, 16:01 (28 dage siden) @ My1202

Det med toglængder er noget andet, så det var bare om der er noget ekstra at hente. Hvad optimerer vi imod som transitnation for godset? Som medejer af broerne?

Det som indlægget handler om at når de rammer loftet mht rangering i Malmö, så er der ikke mere at tage af og man kan ikke sende mere gods igennem rangerterminalen. Skal godsmængden fortsat vokse, så skal der altså mere kapacitet til et andet sted, enten som en ny station i Sverige eller måske i Køge. Det de har gjort indtil nu er at dele rangeringen, så Malmö tager sig af det internationale og det til Sverige mens at Helsingborg tager sig at det lokale og så har shuttletog mellem de to. På samme måde kan man skære noget af det internationale op og sende til det Danmark for rangering. Der er forskel på at sortere i 10 destinationer med længder på 1000m og så i 2, Køge og Hamborg.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen