Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Skåne rangerkapacitet rammer loftet - Mulighed for DK? (Generelt)

af Svend, 30/1 2021, 11:10 (1181 dage siden) @ steenth

Enkelte steder kan man kører med 1000 m lange tog. Andre tog kører med kortere maksimal længde efter den rute man kører.

1000 meter.... hvor? Du mener vel ikke her?


Svend. Du er ikke god til at se sammenhængen, Jeg skriver om en fremtid, hvor enkelte strækninger bliver tilpasset til tog op 1000 m. Noget som er på. Det meget sandsynlig at det bliver muligt at køre til Maschen med de lange tog.

.
Det er fint at skrive om en fremtid der ligger så langt væk, at der i mellemtiden er kommet førerløse, elektrisk drevne lastbiler på vejene.
Men vi skal lade være med at give læserne den opfattelse, at kørsel med ekstra, ekstra lange godstog ligger lige rundt om hjørnet, for det er bestemt ikke tilfældet. Tyskerne skal bruge mindst fem år til at undersøge muligheder og forhindringer. Derefter kan de, hvis de ønsker det, starte at overveje hvor de mange, mange, mange milliarder Euro der skal til for at ændre infrastrukturen, bedst kan anvendes. Først derefter kan arbejderne begynde.
Lige nu er målet, at gøre det muligt at køre 740 meter tog på de fleste store/vigtige strækninger i Tyskland. Det tager også nogle år, inden det er på plads .......

--
Svend

låst
1488 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak