Engelbrecht: "Vi vil opleve, at jernbanen kommer ind i ..... (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂ @, Vejen, onsdag 17. februar, 2021, 14:33 (79 dage siden) @ Poul Brandt

Engelbrecht: "Vi vil opleve, at jernbanen kommer ind i en helt ny æra"

INTERVIEW: Den danske jernbane står overfor et kvantespring, der ikke er set magen til i et halvt århundrede. Den udvikling skal udnyttes, så passagerflugten stopper, siger transportminister Benny Engelbrecht. Opskriften er moderne tog, emissionsfri kørsel og billige billetter.

Altinget, bag betalingsmur

Det er fint at Engelbrecht har store visioner omkring jernbanedriften, men inden hans visioner kan blive til virkelighed, skal de passagerer som corona har skræmt bort fra togene lokkes tilbage igen, og det er flere millioner vi snakker om her - og de er næppe tilbage hverken i år eller næste år.

Kan man igen rejse til sommer uden mundbind og andre foranstaltninger, så kan det godt være hans vision kan ske opfyldelse om nogle år. Hvis kollektiv trafik stadig fordrer brug af mundbind i årene fremover, så vil jeg nok sætte mine sparepenge på andre ting end jernbanedriften, for så vil den lide en stille kvælningsdød.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen