Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Engelbrecht: "Vi vil opleve, at jernbanen kommer ind i ..... (Generelt)

af glade-koege ⌂, køge, 17/2 2021, 19:29 (1156 dage siden) @ mikedk2100

Angående billigere billetpriser!! Var det ikke en god ide at kigge på et par selskaber der kører i Frankrig og Spanien til "Ryan Air priser". Så mon ikke det ville være muligt at lære noget derfra??


DSB kører jo selv til "Ryan Air priser" med Orange billetterne. Togbilletter til højhastighedstog i Spanien og Frankrig er jo normalt rasende dyre, og de nye discountselskaber er jo 100% ejet af statsbanerne med regionaltogsindretning i togene.


Orangebilletter hjælper jo ikke pendlerne, som er dem, der skal få jernbanen til at leve.

Det er pendlerkortets pris og dækningsområde sammen med det skattemæssige transportfradrag, der skal kigges på. Man bør også allerede nu se på et mere fleksibelt pendlerkort, når vi forhåbentlig skal til at have en del mere hjemmearbejde efter coronaen.

Det kunne fx være et pendlerkort, der kun gælder mandag, onsdag og fredag, fordi man arbejder fast hjemme tirsdag og torsdag. Det pendlerkort vil så gælde 10 uger for den samme pris som man får 30 dage nu. Altså at man selv fordeler de 30 dage man betaler for.

Det er på vej.. du kan købe klip af månedskortet mv.. kommer en masse nyt fra DSB så snart de må køre tilbud igen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Billige jernbane T-shirts

Struers lokomotiver 1890-1960
Struers lokomotiver 1890-1960

Fhv. trafikinspektør Georg A. Wienecke skrev op gennem 1990´erne i alt 34 afsnit om Struers lokomotiver. Wiencke var ikke den mest strukturerede person og han afsporede hele tiden med spændende anekdoter og oplysninger fra resten af Jylland.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak