Engelbrecht: "Vi vil opleve, at jernbanen kommer ind i ..... (Generelt)

af Scharfenberg, torsdag 18. februar, 2021, 14:41 (78 dage siden) @ mikedk2100


Det er muligt vi får ca 60% rabat på pendlerkortet allerede, men er det nok? Jeg skal fx betale lidt over 2.000 kr. om måneden for et pendlerkort, som tilmed er låst til én bestemt strækning. Det er jo der overvejelserne om en lille pispotte af en bil ikke er bedre - togturen er alligevel spildtid og en bil er ikke låst til en bestemt strækning.

Togturen er jo netop ikke spildtid, når du kan sove eller arbejde undervejs. Læse en god bog eller det nyeste nummer af Jernbanen. Det kan man pt. ikke i en bil, man er eneste passager i. Heller ikke selv om de 100 % selvkørende og flyvende biler kommer lige om lidt :-P

Det er jo tydeligvis det mange har fundet ud af allerede med den markante stigning af biltrafik vi har set i 10'erne. Jeg tror heller ikke man skal være blind for, at de 8 måneders nedlukning af Sydbanen har kostet mange pendlere hos DSB.

Det er mit indtryk, at rigtig mange er vendt tilbage på Sydbanen - simpelthen fordi der i en normalsituation er for meget kø selv på den 10-sporede del af motorvejen. Og rejsetiderne på Sydbanen bliver kun kortere de kommende år. Og materiellet spritnyt. Bør sagtens kunne konkurrere med en Aygo ;-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen