Taksttanker - (var; Engelbrecht: "Vi vil opl..) (Generelt)

af krabsen, fredag 19. februar, 2021, 15:24 (77 dage siden) @ mikedk2100

Hvor er forskellen på at forudbetale et Rejsekort i forhold til de tidligere klippekort?


Forskellen består i, at RK er et elektronisk kort, som "sagtens" kan håndtere mere eller mindre direkte træk på kundens kort/konto.

Klippekort var et papkort uden dette potentiale. Desuden var klippekortet "gratis" i den forstand at prisen var 10x rejsens pris. Når man havde brugt 10 klip, var der ingen penge tilbage på kortet.

Og nåede man kun at bruge 7 klip, inden man fik nyt arbejde i en anden by, kunne man så stå og blafre med en ubrugelig kapital og måtte anskaffe endnu et klippekort - også forudbetalt.;-)
Med rejsekortet fortsætter man som intet er hændt og skal hverken lede efter kontanter, klippekortautomater eller billetkontorer.

Her som alle andre steder findes argumenter for og imod de enkelte løsninger, men det ændrer ikke på, at begge har en vis grad af forudbetaling. Og det er pludselig blevet et problem, fordi man har besluttet, at Rejsekortet er noget skidt uanset. Og med d... vold og magt skal der så findes argumenter der understøtter den holdning.

Du mener, at Rejsekortet er noget bras, mens jeg oplever det særdeles positivt, sådan er verden mangfoldig.

God weekend.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Internationale tog via Rødby Færge

Internationale tog via Rødby Færge
Pris 170 kr.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen