Silkeborg: Station i kælderetagen (Generelt)

af Frank Poulsen @, søndag 28. februar, 2021, 20:35 (45 dage siden) @ andersj

Det er med visioner må man sige!

Men alle de boliger der kan bygges ovenpå, de vil jo nok generere en del indtægter... Men om de kan finansiere det hele?


Det er ikke mange kvadratmeter bolig over jernbanen i deres forslag. Det meste af det ville man sagtens kunne bygge mellem jernbanen og Drewsensvej.

Men spørgsmålet er hvad man ønsker at få ud af en overdækning. Det fremgår ikke rigtig af videoen. Er det en bedre sammenhæng mellem bydelene på begge sider af jernbanen? Er det for at få en niveaufri overkørsel af Frederiksberggade?

Men tanken om at banen og stationen i forslaget både skal nedgraves OG overdækkes betyder nok at forslaget er økonomisk dødt ved fødsel. Ved de øvrige forslag i Aarhus og København samt Broen i Esbjerg er der "blot" tale om en overdækning.

Jeg er ikke kendt i Silkeborg. Men jeg bemærker bare i klippet at det virker som om mange bygninger er "farvede" og det virker på mig som om de er i traceen for banen, og andre bygninger i videoen er alle hvide. Så jeg antog at de farvede bygninger alle var nybyggerier. Men det er så min fejlgæt. Beklager.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen